Engineering & Design wil partnerschappen aangaan met bedrijven om de kwaliteit van onderwijs te waarborgen en te verbeteren.

Onze studenten voeren uw opdrachten uit en combineren dit met de kennis en ervaring van onze docenten. Afgestudeerden komen daardoor beter gekwalificeerd op de arbeidsmarkt en u ontvangt een goed product: een win-winsituatie!

Projecten en kennisbijdrage

Studenten van Engineering & Design kunnen op professionele wijze uw opdrachten uitvoeren, onder begeleiding van ervaren en hooggekwalificeerde docenten die op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hun bijdrage kan bijvoorbeeld bestaan uit onderzoek, advies rondom toe te passen methoden en technieken of het verzorgen van workshops. Uw voordeel: geen investering in extra begeleiding en een kwalitatief goed product tegen een lage prijs.

Partnerschap

Er zijn diverse manieren om samen te werken met de opleidingen van Engineering & Design van Windesheim in Zwolle.  Voor de verschillende opleidingen zijn we regelmatig op zoek naar opdrachten.  Heeft u interesse in andere mogelijkheden voor samenwerken naast het verstrekken van stage- en afstudeeropdrachten? Neem dan gerust contact met ons op via  het Praktijkbureau praktijktechniek@windesheim.nl

To top