U heeft plek voor een stagiair of een afstudeerder, maar vraagt zich af aan welke eisen de opdracht moet voldoen. Opdrachten kunnen zowel door een stagiair of een afstudeerder worden uitgevoerd.

Algemene criteria voor stage- en afstudeerbedrijven

▪ De bedrijfsmentor heeft minimaal hbo denk- en werkniveau en relevante vakinhoudelijke kennis. Hij geeft feedback op het product, de werkwijze en het functioneren van de student en heeft een reëel beeld van wat hij van een hbo-er mag verwachten;

▪ Begeleiding: de bedrijfsmentor is gemiddeld één uur per week beschikbaar voor begeleiding van de student;

▪ Werkplek: de student moet ervaring opdoen in het werkveld en dus ook zitting nemen binnen het werkveld en niet thuis werken.

Algemene criteria voor stage- en of afstudeeropdrachten

▪ De opdracht past bij een van de opleidingsspecialisaties: Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Logistics Engineering, Technische Bedrijfskunde & Werktuigbouwkunde.

▪ De opdracht duurt 840 uur. Dit is inclusief tijd die nodig is voor schoolopdrachten zoals voorbereiding, verslaglegging, eindpresentatie, eindgesprek, etc.

▪ De student voert de opdracht planmatig en gestructureerd uit met behulp van methoden en technieken op hbo-niveau, resulterend in een afgerond eindproduct.

▪ De student heeft een duidelijk individueel meetbaar aandeel aan de opdracht.

▪ Het is aan de student te reageren op de opdrachten die worden aangeboden. Wij doen de matching student-bedrijf niet omdat wij ervan overtuigd zijn dat de student het best gemotiveerd is wanneer hij/zij zelf een stagebedrijf uitzoekt. Het kan daarom voorkomen dat aangeboden stage/afstudeeropdrachten niet worden ingevuld.

▪ Vacatures, traineeships, opdrachten voor vakantiewerk en bijbanen worden niet in behandeling genomen.

Startmomenten

Stage: september en februari

Afstuderen: september, oktober, november, december, januari, februari en maart. Voor alle maanden geldt dat de startdatum meestal de eerste maandag van de maand is.

Vragen?

Daarnaast heeft elke opleiding nog aanvullende criteria. Indien u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met onderstaande personen:

Elektrotechniek

Marco Winkelman (stage & afstuderen)

Industrieel Product Ontwerpen

Eric Meijer (stage)

Henk van den Hoorn (afstuderen)

Logistics Engineering

Liselotte van der Meulen (stage)

Hendryk Dittfeld (afstuderen)

Technische Bedrijfskunde 

Liselotte van der Meulen (stage)

Paul Touw (afstuderen)

Werktuigbouwkunde

Ruud van Abbema (stage & afstuderen)

To top