Bedrijfsprojectweek Engineering en Design
Heb je een technisch vraagstuk waarvoor binnen je organisatie de tijd ontbreekt of waarvoor je een frisse blik nodig hebt? Wellicht is deze geschikt voor de Bedrijfsprojectweek en hebben onze studenten de perfecte oplossing voor je!Deze projectweek voor 2e jaars studenten van Engineering en Design wordt gehouden van <data voor studiejaar 2024/2025 volgt binnenkort>

Opdracht voor het bedrijfsleven binnen 1 week

Onze 2e jaars studenten werken multidisciplinair in twee concurrerende groepen (6 studenten per groep) per opdracht. Bij de verdeling van de opdrachten houden we rekening met de vereiste deskundigheid. Op maandagochtend, bij de start van de projectweek, licht de opdrachtgever de opdracht toe aan de beide projectgroepen. Gedurende de week is de opdrachtgever beschikbaar voor toelichting en afstemming met de studenten.

Presentatie

Aan het einde van de projectweek, op vrijdagochtend, presenteren de studenten het eindresultaat in aanwezigheid  van de opdrachtgever. Het werk wordt beoordeeld door een professionele jury met prominenten uit onze regio.

Kosten, randvoorwaarden en contact

Heb je een praktijkopdracht? Die moet voldoen aan de volgende eisen:

  • niveau gelijk aan het werk van een starter bij een ingenieursbureau
  • binnen een week uitvoerbaar
  • de studenten hebben een 3D printer tot hun beschikking. Indien mogelijk kan er een prototype worden gemaakt.
  • De opdracht moet te verdelen zijn in diverse taken. Alle opleidingen moeten aan de opdracht kunnen werken
  • bedrijfsprobleem helder omschreven
  • de opdracht moet een multidisciplinair karakter hebben

De kosten voor het project zijn 500 euro (excl. btw). Na afloop ontvang je als opdrachtgever een factuur. Voor dit bedrag werken de gehele week twee teams op een competitieve manier aan het gestelde probleem. Die manier van werken draagt bij aan de kwaliteit van het werk.

Praktische informatie

We vragen op gezette tijden beschikbaarheid vanuit je bedrijf i.v.m. vragen van studenten en afstemming in het verloop van de opdracht.

Opdracht aanmelden? Dat kan via deze link.

Heb je vragen over de opdracht die je wil aanbieden mail dan naar bedrijfsprojectweek@windesheim.nl.

To top